Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Wietzakjes.com

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

Wietzakjes.com snapt dat huis, tuin en keuken materiaal niet altijd de beste verpakkingen zijn om wiet in te bewaren. We willen ons wiet kwalitatief verpakken in een speciale, luchtdichte omgeving. Dit is precies het probleem waar Wietzakjes.com zich al langer dan 2 jaar op heeft gespecialiseerd.

 

Wij doen ons uiterste best om alleen de hoogst kwalitatieve wietzakjes en wietzakken in te kopen. Alleen het beste materiaal wordt op onze webwinkel aangeboden.

 

Ook specialiseren wij ons in hetgeen wat onze trouwe klanten het meest op prijs stellen, namelijk; discretie, klanttevredenheid en een snelle verzending. Je bestelling word in een blanco envelop of doos verstuurd zonder wat voor referenties dan ook naar Wietzakjes.com. Indien je bestelling is geplaatst voor 17:00 op een werkdag ontvang je nog de volgende werkdag je bestelling thuis (indien je in Nederland woont).

 

Vanwege de bovenstaande redenen kunnen wij een 100% tevredenheidsgarantie aanbieden.

 

Wietzakjes.com streeft altijd uit naar de beste klantenservice. Mocht je vragen hebben of niet blij zijn met je product dan kan je hier contact met ons opnemen.

Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen, met een passende oplossing.

 

Zie ook betaalmogelijkheden of verzendingswijze.

 

Wietzakjes.com

Spijkernisse 

KvK: 83076476

Tags: Over, ons, Over ons