Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Wietzakjes.com

0 product(en) - € 0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Gripzakjes

Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Op zoek naar Gripzakjes van de beste kwaliteit? Dan zit je hier helemaal goed!

Gripzakjes worden het meest gebruikt om cannabis of hasj in te bewaren. In de volksmond worden ze overigens ook wel eens wietzakjes ziplock zakjes genoemd. Gripzakjes zijn eigenlijk altijd transparant en doorzichtig, en soms staat er een logo op.

Gripzakjes kopen. 

Gripzakjes kun je voor heel veel dingen bewaren en in de dagelijks leven komen ze in heel veel vormen voor. Denk bijvoorbeeld gebruik van gripzakjes in de diepvries of de koelkast (al zijn deze vaak wel iets groter dan de gripzakjes die we op deze site aanbieden).

Ook voor het bewaren van jou cannabis zijn gripzakjes extreem geschikt. Ze zijn volledig luchtdicht en beschermend daarmee jouw voorraad wiet. Door deze luchtdicht te bewaren houd je de geur en de smaak van de cannabis en voorkom je uitdroging.

De voordelen van Gripzakjes kopen. 

Behalve bovengenoemde positieve eigenschap. Hebben gripzakjes nog vele andere voordelen:

Gripzakjes Kopen 

Gripzakjes zijn op veel plekken te koop en kun je praktisch altijd vinden in coffeeshops en growshops. Specialist in wietzakjes en gripzakjes kun je deze natuurlijk ook op onze website bestellen.

Het bestelproces is super makkelijk en we bieden vele maten gripzakjes aan. En je bestelling gaat in de regel nog dezelfde dag op de post, dus je hebt hem snel in huis.

Welke afmetingen Gripzakjes?

De gripzakjes op wietzakjes.com zijn in vele maten beschikbaar. Zorg ervoor dat je niet een te groot zakje koopt, want dit kan het nadelig effect hebben op de kwaliteit van jouw wiet.

Hoeveel wiet er in jouw gripzakje past? Je kunt ongeveer 3 gram kwijt in een zakje van 60x80 mm.

Kwaliteit van onze Gripzakjes.

Onze gripzakjes zijn gemaakt van LDPE, wat staat voor "Low density polyethylene". Dit materiaal is ideaal voor het verpakken van eten en andere gevoelige producten waaronder wat ons betreft ook wiet en hasj valt.

Ze zijn stevig, lucht en waterdicht en kunnen opnieuw gesloten worden. Al met al zijn de gripzakjes van wietzakjes.com de beste keuze op de markt.